Finanskillar sökes till musikalkomedin ”en del av mitt hjärta”

Lön: 1 500 kr

Unlimited Stories söker efter 4 st män i åldern som vill agera finanskillar i musikalkomedin ”En del av mitt hjärta”.

Rollen är en kvalificerad statistroll, inga repliker i manus men det krävs att man kan agera då finanskillarna är i fokus. Tidigare erfarenhet är ej ett krav. Provfilmningar sker omgående.

3 inspelningstillfällen i Göteborg preliminärt:
Torsdag 19 juli
Måndag 23 juli
Tisdag 24 juli

Arvodet ligger totalt på 1500:- (500:- per dag per person)

Du som söker måste uppfylla följande kriterier:
* Man
* 28-38 år
* Bosatt i Västra Götaland

Malin Åkerman spelar huvudrollen som Isabella i Edward af Silléns nya romantiska musikalkomedi “En del av mitt hjärta”, som är baserad på Tomas Ledins musik och texter. Filmen produceras av Unlimited Stories och samproduceras av Film i Väst. Premiär julen 2019. I filmen medverkar även Christian Hillborg, Jonas Karlsson, Pernilla August, Johan Ulveson, Shima Niavarani, Per Andersson, Johan Rheborg m.m.

Synopsis: Isabella, 35, är en driven affärskvinna inom Stockholms finansvärld. När hon åker hem till sin barndoms småstad för att fira sin pappas sextioårsdag känner hon sig som en vinnare, den enda av det gamla skolgänget som det gått riktigt bra för. Isabellas självförtroende kommer av sig när hon inser att Simon, hennes stora tonårsförälskelse, ska gifta sig med Isabellas barndomskompis Molly och att hon inte ens är bjuden på bröllopet. Isabella är van vid att få som hon vill och det stör henne att se Simon så lycklig tillsammans med någon annan. En del av Isabellas hjärta kommer alltid att slå för Simon…


Läs mer

Ansökningstiden har gått ut

Ansökningstiden för det här jobbet har gått ut. Du kan fortfarande läsa om det, men det går inte längre att söka.

Se alla jobb