Ca 15 år gammal kille sökes till långfilm i Göteborg

Hej!

På grund av avhopp söker vi nu en ca 15 år gammal kille som skådespelare till en av huvudrollerna i vår film ”guldkorn”.

Vi heter Otto Vogel och Evert Fremlén och är två femtonåriga regissörer med en hel del erfarenhet av novellfilmer och kortfilmer. Vi har redan hunnit med att visa en av våra filmer på bio samt vunnit priser för tidigare kortfilmer. Vi jobbar nu med vår nästa film med namnet “guldkorn”. Filmen består av två akter varav den ena endast utspelar sig i Göteborg och den andra mer surrealistiska akten är ute på landsbygden. Den handlar om två karaktärer vars relation slits isär och binds ihop och alla märkliga människor som passerar förbi dem.

Vi söker skådespelare till Bruno, en ca 15 år gammal kille som har svårt att hitta sin rätta plats i tillvaron. Tillsammans med sin gode vän Egon försöker han skapa en långfilm.

Datumen du kommer behöva medverka är:

28/6
29/6
1/7
2/7
3/7
8/7
9/7

När det kommer till betalning kommer en symbolisk summa erbjudas. Detta förutom möjligheten att få vara med i en film som visas på biograf och som skickas runt till diverse filmfestivaler runt om i världen.

Om du är intresserad, svara så snart som möjligt...

Vi ser fram emot att höra från dig!

Ha det gott!
/Otto Vogel & Evert Fremlén


Läs mer

Ansökningstiden har gått ut

Ansökningstiden för det här jobbet har gått ut. Du kan fortfarande läsa om det, men det går inte längre att söka.

Se alla jobb